Hvis du har hund eller kat, så kender du også til at hygiejnen godt kan svinge lidt. Dyr er dyr, og de er ikke forfængelige, som vi mennesker er. Men man kan godt komme ud for, at ens kæledyr har gået i mudder, eller ruller sig i ekskrementer, som giver en forfærdeligt lugt. Her står man i det dilemma, at man ikke må vaske dyret i de shampoo, som vi mennesker bruger. Lige gyldigt om det er shampoo, salve til poterne eller noget helt andet, så er det Kovaline, du skal have fat i.

Kovaline til flere formål

Kovaline er et Dansk mærke af forskellige naturprodukter, som er målrettet til dit kæledyrs hud. Fler dyrelæger har fået øjnene op for deres effektive produkter, og de bruges nu også i diverse klinikker. Køb Kovaline HER.

Kæledyr har også brug for hudplejeprodukter

Det er ikke alle kæledyr, men det er helt normalt, at nogle kæledyr godt kan rammes af forskellige hudproblemer. Det kan være:

  • Tør hud
  • Røde poter
  • Eksem
  • Svamp

Normalt vil man tage til dyrelægen og få antibiotika og eventuel steroider mod diverse lidelser, men nu kan du altså, helst i samarbejde med din dyrelæge, selv købe produkter til dit kæledyrs lidelser, som har en helende effekt og renser huden, uden at overbelaste.

Det er et 100% naturprodukt, og du kan finde flere forskellige varianter både hvis du har hund, hest, kat, og du kan sågar købe produkter fra Kovaline til dig selv. Produkterne er uden parfume, uden parabener, kortisoner, hormoner og andre øvrige konserveringsmidler.

Plej dit kæledyrs hud, så snart du opdager det

Så snart du opdager en forandring hos dit kæledyr, så kan du prøve med en universal salve, som især er velegnet, hvis dit dyr har sår, tør hud eller eventuel operationsar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *