Er du en kvinde og vil du gerne have en sikker og samtidig pæn cykelhjelm? Cykelhjelme har gennem tiden været under udvikling og i dag er det ikke længere nok at de blot er sikre. Der findes mange forskellige brands, styles og farver og du bør derfor finde den cykelhjelm, som passer til dig.

Hvorfor bruge cykelhjelm?

Selvom det ikke er lovpligtigt at bruge cykelhjelm, så hjælper det dig med at komme mere sikkert frem til din destination. Om det er ude i skoven på MTB eller på el-cykel på vej til arbejde, så skaber du et mere sikkert miljø for dig selv, når du benytter dig af cykelhjelm. Når du skal overveje hvilken hjelm du skal have, så er det vigtigt at du finder en som passer til dit hoved, så den sidder godt for optimal komfort.

Vær en rollemodel

Om du selv har børn eller ej, så kan du ved at bruge cykelhjelm også være en rollemodel for andre. Ved at normalisere og skabe et bybillede med cykelhjelme, så hjælper du med at skabe gode vaner hos de yngre generationer. Så find en cykelhjelm der passer til din stil, beskyt dig selv og vær en rollemodel for andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *