Det kan være sjovt at planlægge en polterabend, men det kan også være en masse arbejde. Der er så mange forskellige ting at overveje! Hvilken type aktiviteter ønsker du at lave? Hvilken slags mad og drikkevarer vil du servere? Og vigtigst af alt, hvem skal stå for at organisere det hele? Hvis du føler dig overvældet, skal du ikke bekymre dig! Vi er her for at hjælpe dig. I dette blogindlæg vil vi nævne 11 sjove aktiviteter, som du kan organisere på din polterabend.

-Hyr en stripper. Hvis du ønsker at sætte lidt ekstra krydderi på festen, kan du hyre en stripper. Bare sørg for, at alle er med på det, før du gør det for at undgå ubehageligheder. Book stripper i Århus her.

-Tag til spa for at slappe af en dag. Hvis i vil have en lidt mere utraditionel og stille polterabend, uden at der skal ske det helt store, så kan man sætte gearet ned og køre total afslapning, og ren forkælede for krop og sjæl.

-Tag et dansekursus sammen. Vil i prøve grænser, eller udstille gommen lidt, så kan i arrangere dansekursus, hvor i alle skal prøve at danse. Det er sjovt og ikke mindst sundt at grine af hinanden og sig selv.

-Besøg en vingård eller et bryggeri til en rundvisning og smagning. Der findes flere anledninger, hvor i kan tage på en gård og smage gårdens egen produktion af vine eller delikatesser.

– Tag på kajak eller kanotur. Det behøver ikke at vare hele dagen, men et par timer i godt vejr i en kano eller kajak med en øl i hånden og 100% samværd er noget, der virkelig skaber, minder.

– Spil lasertag eller paintball. Vil i have mere action, så kan i overveje at tage nogle spil i lasertag eller paintball, hvis i er mange nok til at dele jer i 2 hold.

– Hold en gigantisk fest. Hvis i bare tænker at holde en fest, så er det heller ikke unormalt. Bare husk at sørge for, at der er drikkelse og mad til alle gæster, musikanlæg eller eventuel live band, hvis i er mere til det.

-Tag på pubcrawl. Denne aktivitet er perfekt for dem, der ønsker at opleve nattelivet på deres polterabend. Start på en bar, og gå videre til den næste bar hver time eller deromkring. Husk at sætte tempoet op, så I ikke behøver at afslutte festen tidligt.

– Planlæg en skattejagt. Dette er perfekt, hvis I ønsker en aktiv fest, hvor du også lærer området lidt bedre at kende. Det kan udføres i hold eller individuelt, og du kan gøre dem lige så lette eller svære som du ønsker.

-Hold en temafest. Hvis du ønsker at gøre din polterabend ekstra speciel, kan du have et tema. Det kan være alt fra 00’er-udklædning til udklædning eller endda bare et farveskema

– Gør noget skørt. Dette er din sidste chance for at gøre noget vildt og skørt, inden du slår dig ned, så gør det! Det kan være bungyjump, helikoptertur eller andet vildt, man har ønsket sig at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *