Er dit forhold med din partner gået i hårdknude? Føles det som om, at I taler og taler, men ikke rigtigt kommer nogen vegne? Så har I muligvis brug for en god og forstående parterapeut i København. 

En parterapeut kan hjælpe jer med de fastlåste konflikter, der måtte være i jeres parforhold. Terapeuten kan også hjælpe med at få skabt en bedre kommunikation mellem jer. På den måde kan I bedre kan se, hvordan I påvirker hinanden og jer selv i jeres relation. 

Derfor er parforholdet en af de sværeste relationer 

Der er altid udfordringer i enhver relation. Alligevel er det nok parforholdet, der er den mest sårbare og udfordrende relation, som du møder i dit voksne liv. 

Det skyldes, at mødet med en betydningsfuld partner ofte kan genstarte gamle – og måske knapt så hensigtsmæssige – reaktionsmønstre. Disse reaktionsmønstre kan både bestå af strategier og forsvarsmekanismer, som måske var hjælpsomme for dig engang, men som ikke tjener dig i din nye relation. 

Når begge partnere kommer med denne bagage, kan det let starte konflikter og misforståelser. I så fald kan en parterapeut i København hjælpe jer med at få udredt trådene og forstå hinanden bedre. 

Få sat handling bag ordene 

Det er flot at kunne erkende, at I som par har brug for hjælp. Når I kommer dertil, er det næste skridt at finde en god parterapeut, der kan hjælpe jer med jeres udfordringer. 

Det er vigtigt, at I finder en terapeut, der formår at hjælpe med at sætte handling bag ordene. Det er ganske fint, hvis I kan lære nogle nye begreber og forståelsesrammer om jer selv. Men det er vigtigste er, at I går fra sessionen med noget konkret, som I kan arbejde med. 

Vælg en terapeut, der er direkte 

Når I opsøger hjælp til jeres parforhold, har I formentlig allerede opbygget nogle uhensigtsmæssige mønstre imellem jer. Det er ofte der, hvor det er nemt at komme til at sige ”Det siger du altid” eller ”Det gør du aldrig”. 

Derfor er det også vigtigt med en terapeut, der ikke er bange for at påpege, at I lige nu er i gang med at gøre det, der ikke virker for jer. I skal med andre ord have en terapeut, der ikke er bange for at være direkte. 

Terapeuten skal naturligvis påpege jeres uhensigtsmæssigheder på en respektfuld og konstruktiv måde. Men det er stadig vigtigt, at terapeuten er direkte, så I forstår hvad han eller hun mener. Hvis vedkommende pakker det for meget ind i psykologiske begreber og bløde vendinger, kan I meget nemt misforstå vedkommende. 

Her kan du finde en god parterapeut i København 

Hvis du og din partner leder efter en god parterapeut i København, kan I med fordel besøge The Praxis – parterapeut i København. Her finder I en dygtig og erfaren psykoterapeut, med speciale i parforhold, der brænder for at hjælpe jer. 

I vil opleve en ærlig og konstruktiv terapeut, der giver jer handlingsrettede værktøjer og feedback, så I igen kan blive et harmonisk par med kærlighed og respekt for hinanden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *