Det nye år er en tid til fest og festligheder. Det er den perfekte undskyldning for at købe den dyre kjole, du har kigget på i månedsvis, eller for at købe det nye jakkesæt, der vil give din garderobe en opdatering! Fra pailletter og blondekjoler til klassisk, sort slips er vi her for at hjælpe dig med at finde det rigtige look til din store aften med vennerne den 31. december. Heldigvis ved vi alt om de forskellige typer nytårskjoler- fra gallakjoler og cocktailkjoler til aftenkjoler – så læs videre, når vi diskuterer nærmere, hvad disse udtryk betyder.

Galakjoler: Vores første type kjole er gallakjolen. Dette er en formel kjole, der skal bæres til begivenheder med sort slips som nytårsaften, og den bør helt klart prioriteres over andre typer af tøj, især dem, der er lavet af skinnende stoffer, eller dem med masser af glitter! Den skal også følge visse retningslinjer vedrørende ærmelængde, halsudskæringstype og sømlængde.

Cocktailkjoler: Dette er en kjole, som bør bæres til festlige begivenheder som nytårsaften eller andre begivenheder med sort slips. Disse er normalt knælange med et lige snit forneden – den kan have et asymmetrisk skørt, hvis du er modig nok til at eksperimentere! Cocktailkjoler kan være enkle og elegante, men der findes også mange farverige, vågede og unikke kjoler, som kan være den perfekte nytårskjole.

Aftenkjoler: Denne type kjole er meget formel og bør bæres til de vigtigste begivenheder nytårsaften, f.eks. et festbal. Denne kjole vil normalt have en dyb halsudskæring eller en åben ryg med stropper, der er tynde nok til, at du kan have en bh på under den.

Empire-kjoler: Disse typer kjoler ligner dem, som vi bar i det gamle Grækenland og Rom. Disse kjoler har en U-form, hvor den øverste del af kjolen ligner en empire-linje, der starter under armene og går hele vejen ned og rundt om hofterne i begge sider, hvilket danner to stropper!

Hvorfor fejrer vi nytår?

Vi fejrer nytår i Danmark, og det sker altid med et brag af en fest! Vi fejrer det afsluttende år, og starten af det nye år, hvor datoen starter forfra, og årstallet stiger. Vi fejrer det ved at spise masser af mad, se nytårsfilm sammen som familie eller med venner, spille spil, drikke alkohol, og nogen har den tradition, at ryge en cigar. Ikke mindst, så fejrer vi det også med fyrværkeri, som skaber spil, lys og farver i den mørke og kolde himmel. Vi drikker champagne og spiser hummere, med tunmousse til forret. En stor fest, som gør, at man starter det nye år, på den bedste måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *