Du bruger meget tid på dit hår, så hvorfor ikke tage det næste skridt og gå til frisøren? Der er mange fordele ved at gå til frisør regelmæssigt, og derfor bør det være en menneske-ret at tage til frisøren et par gange om året. Herunder vil vi nævne lidt om håret, og nogle fordele, som forhåbentlig vil få dig til at bestille en tid efterfølgende:

Fakta om hår

Dit hår vokser i gennemsnit 1,5 centimeter om måneden. Så hvis du ikke har været klippet i seks måneder, er dit hår sandsynligvis 10 centimeter længere, end da du sidst blev klippet. Det virker måske ikke som meget, men med tiden kan disse små forskelle løbe op i en højere enhed. Faktisk anbefaler mange eksperter, at du bliver klippet hver fjerde til sjette uge for at bevare et sundt og nærende hår.

Fordele ved at gå til frisøren:

Selvforkælelse og selvtillid

Det at går til frisøren handler ikke kun om at få ordnet hår, det handler også om ens generelle velvære og selvforkølelse. For det at man tager tid til at gøre noget godt for sig selv, betyder altså en hel del for ens selvtillid. Man får lige pludselig “MIG”-tid, hvor man kan sætte sig selv i centrum. Jovist koster det penge, men i betragtning af ens humør og selvtillid efter besøget hos frisøren, så er det hver en krone hver!

Mange frisører ved godt, at kvinder ser det som en selvforkølelse, og derfor gør mange frisører også ekstra ud af det ved at forkæle med snacks og en cafe latte for lige at give prikken over i’et. Så hvis du føler, at din hår har mistet sin glans, og ikke klæder dit ansigt mere? – så er det endnu en grund til at få bestilt en tid allerede i dag.

Få glansen tilbage i håret

En af de største fordele ved at gå til frisør er at få glansen tilbage i håret. Dumpet, glansløst hår kan være et afslørende tegn på, at du ikke passer på dig selv, og det afspejler sig ofte i vores arbejdsindsats og hverdag. Ved regelmæssigt at få dit hår klippet og stylet af en professionel er du og sikrer, at dit hår vil se godt ud og du vil føle sig godt tilpas.

Vedligeholdelse af en stil

Hvis du har fundet en frisure, du er vild med, er det vigtigt at vedligeholde den ved at gå til frisøren hver fjerde til sjette uge. På den måde holder du ikke kun din stil flot, men du undgår også, at få spaltede spidser – hvilket kan være svært at rette op på.

Pleje og sundhed for håret

Hvis du er en af dem, der har tendens til at skade sit hår – uanset om det er ved at bruge for meget varme eller stylingprodukter – så er det endnu vigtigere at gå regelmæssigt til frisøren. En professionel vil kunne give dig råd om, hvordan du passer på dit hår, og kan også foreslå produkter, der kan hjælpe dig med at forbedre hårets tilstand.

Bestil en tid til din næste klipning eller farvning hos en frisør fra Blush & Shadow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *