Klæder skaber folk som man siger – din beklædning kan nemlig langt mere end du regner med. 

Din påklædning siger ikke alene en del om dig, den sender også signaler det modsatte køn optager. Den rette kjole kan gøre en hel del for den mængde opmærksomhed du får. Der er ingen tvivl om at mænd lægger mere mærke til en tætsiddende kjole end en der sidder helt løst. Det er nok ikke ligefrem raketvidenskab. 

En striksweater har bare ikke samme virkning som den lille sorte. Dermed kan du ved at bruge den rette påklædning, få langt mere opmærksomhed. Du kan måske endda få ham du gerne vil have, som ikke lagde mærke til dig hvis du kom i strik og trompetbukser. 

Vil du forføre en mand, så er beklædningen utrolig vigtig. Det kan være den der er afgørende for om han inviterer dig ud at spise istedet for at stå i garagen og sparke dæk

Hvad slags beklædning skal du så vælge!

Det er svært at sige hvad der netop tænder ham du gerne vil score. Nogen er til læder andre til blonder. Det der dog altid virker er noget der sidder tæt. Løst tøj giver ikke helt samme figur, og det er jo den han gerne vil kigge lidt på. Vi bliver nød til at acceptere at mænd er visuelle væsner. 

Vil du gå all in, så er det endda en god ide at sørge for at det du har på under kjolen også er i samme standard. Kan han se et par selvsiddende strømper stikke frem under kjolen, så kører fantasien i hovedet. Frækt lingeri har en magisk virkning på mænds lyst. Deres libido kan vokse betydeligt, hvis du har den slags på. Med andre ord, dit sexliv kan være kraftigt afhængig af hvad lækre ting du har hængende i skabet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *