Mangler der noget ekstra til dit outfit? Har du allerede styr på smykker og andet tilbehør? Så er det måske neglelak, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Neglelak og andet lignende pynt til negle kan sørge for den sidste matchende detalje til ens fremtoning og sørge for, at ens hænder ser lidt mere velplejede ud.

Uanset, om man vil i gang derhjemme eller professionelt, er det dog en god idé med en form for startsæt, så man er sikker på, at man har det, man skal bruge. Med Nail Art Startsættet fra Indigo-Syddanmark kommer man nemt i gang med at lave smukke, dekorative negle.

Masser af muligheder for pynt til negle med et startsæt

Så snart man gør bare en lille smule ud af sine negle, bliver det nærmest til en kunstform. Man kan lave små mere eller mindre komplicerede kunstværker på sine egne eller andres negle. For at komme i gang kræver det ikke meget mere end et startsæt.

Startsættet fra Indigo indeholder flere forskellige ting til at lave små kunstværker på neglene. Således kan man nemt finde ud af, om det er noget man kan lide. Samtidig kan man også afprøve flere forskellige teknikker. Der er både forskellige gellakker, folie, pulver og andet, der kan bruges til at lave smuk pynt til negle.

Invester i ekstra pynt til negle

Bliver man glad for Indigos Nail Art Startsæt, har de en hel kategori med pynt til negle, der kan bidrage med yderligere smukke looks til neglene. I denne kategori finder man glimmer, små kugler og knuste skalller i diverse smukke farver, der kan bidrage til en ekstra flot effekt på neglene.

Fik man ikke nok forskellige teknikker i startsættet, eller vil man bare gerne prøve en ny teknik til neglene, kan man derfor overveje i tur i kategorien pynt til negle. Der findes masser af forskellige teknikker til at gøre neglene endnu smukkere og mere spændende end et lag almindelig neglelak. Det handler blot om at skaffe sig et startsæt og springe ud i det, hvis man har lyst til at prøve det.

Udvid med andre typer pynt til negle

Når man har prøvet startsættet, kan det være, at man får lyst til at prøve andre typer pynt til negle eller måske noget andet end de gellakker, der er med i sættet. Er man mere til en anden type, kan man f.eks. prøve kræfter med UV- eller akrylgel, akrylnegle eller bare holde sig til den helt almindelige neglelak.

Mange af disse typer pynt til negle er nogle, man oftest vil møde hos en professionel. Det er dog også muligt at give sig i kast med det som privat nybegynder, hvis man bare investerer i de rette nybegyndermaterialer.

I sidste ende kan det også være, at man bliver så bidt af det, at man overvejer at blive professionel. Der findes i hvert fald mange forskellige teknikker, man kan udforske, hvis man synes, det er interessant at lave små kunstværker på neglene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *