Hvide T-shirts

Fashion-forward tees, bomberjakker og beanies er også perfekte til urbaniten, der ønsker at kombinere sportskomfort med high-end mode. Der er en bred vifte af sportsbeklædning og livsstilsmærker, der pryder genstande, som du er bange for at elske. Det er en fashion-forward kollektion, der sikrer, at du aldrig bærer kedeligt tøj igen. Hvide T-shirts giver et ekstremt stilrent design.

 

 

Vandrestøvler

 

Når du er på vej til en dagstur eller et udendørs eventyr, er nogle af de bedste tøj, du kan tilføje, disse støvler, sokker, en hat og en passende tee eller tank top. De er en af ​​de bedste former for udstyr til en aktiv friluftsmand og hjælper med at gøre enhver aktivitet sjov og behagelig for dig. Du kan gøre hvad du vil i disse vandrestøvler, der beskytter dig mod vådt, koldt og mod selv vinden.

 

Hårde hatte

 

Der er en ting, som de fleste New Yorkere kender: store sorte hatte. De er inspirationen bag Hard Hats-mærket, og det er perfekt til alle udendørs entusiaster. Hvis du vil vippe en hat, der ser ud til at være klar til at møde New York City-vinden, er disse super holdbare hatte det bedste sted at starte. De er lavet af åndbart materiale og har fingerløse polstrede handsker for at beskytte dig mod elementerne.

 

Arbejdsstøvler

 

Når du vil ude i det fri, er det dejligt at have behagelige arbejdsstøvler. Disse støvler har overdel af læder med en tyk gummisål og understøtter dine fødder. Det er ideelt til at stampe sneen, træde på is eller bruge kosten. De er meget holdbare og holder dig i lang tid.

 

Klipklapper

 

Ligesom arbejdsstøvler er der ikke noget mere behageligt end de enkle flip-flops. Hvis du skal på stranden, en picnic eller besøge nogle museer, kan du ikke gå galt med disse flip-flops. De er lavet af læder og mesh-materialer, og de har en slidstærk polyester eller plastfiber indersål.

 

Fodtøj (enhver farve)

 

Mens du kan bære sneakers året rundt, og det anbefales ikke at bære dem i sneen, kan du også bære andre farvede sko i de varmere måneder. Dette par klumpede hæle er perfekte til at gå ud om natten og har en gummisål til greb. Det har også et separat rum til dine kontanter, kort eller kontanter. Hvis du er på stranden, er de gyldne sandaler en fantastisk måde at have det sjovt uden at bekymre dig om at blive for varm og gå barfodet.

 

Damer

 

Leggings

 

Hvis du vil se sexet ud, er det perfekte outfit til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *