Nu hvor 2021 er godt i gang, er det vist på tide, at trendsene for møbler i dette år kommer frem. Så hvis du er interesseret i at vide, hvad for nogle møbeltrends du skal være opmærksom på i år, skal du læse med videre her! Vi giver dig nemlig 10 trends indenfor møbler, som vil fylde i året 2021.

1. Forskellige nuancer af lyserød

Neutrale, bløde lyserøde nuancer er en favorit i denne sæson. Disse farver kan kombineres både med de samme sarte toner og med kontrasterende farver, som for eksempel mørkeblå, grøn og citrongul. Der er mange muligheder for at skabe fine rum med disse farver.

2. Hyggelige og komfortable senge

En af de helt store trends indenfor møbler i 2021 finder dens placering i soveværelset. Nærmere specifikt sengen. Det er nemlig vigtigt, at din seng skal have en stort blødt stofgavl, som du rigtig kan læne dig op ad. Sengen skal nemlig være sådan, at det skal være behageligt at “gemme sig i” efter en hård arbejdsdag.

3. Geometri

Ud over møbelfarver i 2021 er det vigtigt at overveje stilfulde strukturer, billeder og tegninger på diverse genstande. Trenden i 2021 stræber nemlig hårdt efter moderne motiver i interiøret. I dag er det asymmetriske former, tegninger såvel som geometri. Hvis du er kreativ, kan du for eksempel male en gammel kommode med geometriske former, så den får et helt nyt og moderne udtryk.

4. Naturlige materialer

Efterspørgslen efter naturlige materialer øges i 2021, når det kommer til produktionen af møbler. Møbelvirksomheder stræber efter at finde stadig mere komplekse og sofistikerede kombinationer af forskellige strukturer. Det kan for eksempel være træ blandet med marmor og keramik med beton og metal.

5. Afrundede former

Møbler med bløde, afrundede former er også en af de helt store trends i 2021. Formens glathed vender tilbage til os fra 1970’ernes mode. Takket være en sådan atmosfære ser interiøret mere behageligt og elegant ud.

6. Metal

Metal er kommet for at blive i 2021. Guld, messing og sort bronze er blevet populær, når det kommer til indretningen af dit hjem. Det kan være alt lige fra figurer, kunstgenstande og til moderne møbler, der dekorerer dit hjem.

7. Individualitet

Folk er i stigende grad tilbøjelige til at købe skræddersyede møbler. Købere er ikke kun interesserede i tingets ydre, men også i noget mere – dens historie, specielle betydning og dybde. Så individet fylder mere og mere, når det kommer til din indretning.

8. De mindste detaljer

De mindste detaljer kommer til at fylde mere og mere. Dette kan være alt lige fra anderledes former for tekstiler, noget nyt møbeltilbehør i en lys nuance, eller en fin lille pyntegenstand. Sådanne tilføjelser gør rummet mere interessant og giver det noget personlighed.

9. Art Deco er kommet frem igen

Art Deco i trendy farver og møbeldesign i 2021 er en af trendsene, der fylder meget i dette år. Denne stil udstråler luksus, masser af lys og glans, så hvis du elsker denne indretningsstil, er det bare med at indrette efter den i år!

10. Antikviteter

Vintagemøbler forlader ikke rækken af ​​de vigtigste modetrends. Desuden er antikke møbler ikke kun populært blandt samlere. Mange mennesker ønsker nemlig, at deres værelser skal være fyldt med interessante ting med deres egen personlighed og historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *