Min familie elsker at løbe  

Vi har været doven alt for længe. Der er restriktioner, som har haft skærk indflydelse på min hverdag, da Jeg ikke længere har været i stand til at komme ud og være aktiv. Så jeg er startet at løbe igen! Det er en effektiv måde at komme i form, og så føler jeg personligt, at det hjælper utrolig meget på mit humør. Med denne nye livsstil som er blevet en del af mit liv, så er jeg også nødt til at lave ændringer i min garderobe – med det kan jeg kun mene træningstøj. Eftersom jeg værdsætter at dyrek motion i alt salgs vejr har jeg brug for det bedst produceret træningstøj til rådighed. Specielt når jeg snakker om regnjakker er der stor forskel på udgaverne blandt webshops af træningstøj. En ting som alle sportsudøvere ved at de rigtig tights er nødvendige, når man skal udøve sport her i Skandinavien. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige windbreaker. Jeg skal have de rigtige tights til forskellig vejr begivenheder. For korte hættetrøjer kan ødelægge en løbetur, hvis situationen ændrer sig meget undervejs. Jeg har typisk udøvet sport med Under Armour, da de har meget fokus på kvalitet og har et kæmpe udvalg i deres butikker. Men på det seneste har vi ikke været glad med deres form i bredden, hvilket er endt i ringe træningspas for os. Jeg er dog vild med deres knæbind, som også er en del af mit træningssæt. De kommer i forskellige farver, og går fint til min hættetrøjer i grøn, som er blevet en fast del af mit træningstøj.  

Knæbindet har virkelig været en hjælp  

Knæbind har virkelig hjulpet min stabilitet under motionen, så jeg kan præstere bedre. Min træning inkluderer også styrketræning, hvor jeg har et helt andet træningstøj. Besyndeligt nok har min mand førhen oplevet stor ubehag under hendes træningspas, da mine led ikke er så stærke. Pludseligt blev vi anbefalet et knæbind af min kone, der bare skulle fastsættes rundt om mit svage led efter træningen. Dette har haft en virkelig stabiliserne virkning for os. Knæbindet tilhørte Carhatt træningstøj, da vi sidst var på deres hjemmeside.  

Træningssortiment til sport  

Træningstøj kommer i mange former. Nu har vi konverseret  meget om fitness, men træningstøj kan også være særdeles aktuelt, når man spiller fodbold. Min familie er virkelig fokuseret i tennis, så mine kammerater har derfor været inde og lede efter det bedste træningstøj til den sport. Eksempelvis har Adidas nogle pink t-shirts som er meget passende til padeltennis. Desuden bliver mit knæbind hyppigt anvendt, når vi spiller tennis, eftersom sporten virkelig udfordre vores led en del. Udover til sport har vi også fundet træningstøj brugbart, når vi skal begynde på vores hobbies. Vi er tosset at bruge sko, når jeg skal ud og udforske naturen. Den kan holde mig komfortable under hele turen. Men kan man gøre brug af træningstøj ved andre begivenheder? Måske skal I overveje at bruge dejligt træningssæt til arbejdet, hvis det passer ind med stilen på arbejdet. Jeg har valgt at hoppe i en traditionel sort bukser i flere tilfælde, eftersom jeg elsker følelsen af dem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *