Hvis du bor i en bolig, hvor der er trægulv, som er slidt og kedeligt, så er det vidst på tide, at der kommer nye boller på suppen, som man siger. For du behøver ikke nødvendigvis affinde dig med det, for det kan laves om. Det kan det, hvis du foretager en såkaldt gulvafslibning.

En gulvafslibning er, hvor man bliver det øverste lag væk, så nyt træ kommer frem. Ligesom hvis du høvler på et stykke træ, som du gjorde i sløjdtimerne i skolen. Og nu tænker du måske, at det lyder som et uoverskueligt projekt at ligge nede på alle fire og høvle gulvet, men faktisk kan det gøres ret nemt og hurtigt ved hjælp af en gulvafslibningsmaskine. Den sliber gulvet lige så fint, men hvis du ikke har prøvet det før, så kræver det lige lidt træning, at styre den krabat, for den skal hånteres med fast hånd! Se mere omkring. Gulvafslibning København kan tilbyde en gulvafslibning. 

Hvad vil forandringen stå på?

Når først du har slebet gulvet jævnt og ensartet, så vil dit gulv se ud som nyt. Det vil altså se helt nyt og lyst ud, fordi træsorteren inden i er frisk og ny. Med tiden, hvor der kommer slid, huller og sol på gulvet, vil det blive mørkt og uklart.

For at beskytte gulvet bedst muligt, efter man lige har slebet det, så skal det have en slags beskyttelse, i form af olie. Den olie vil forhindre, at der så let kommer ridser, huller og hakker, men også beskytte det imod væske, som spildes. Man kan også få olien/lakken med en farve, det kan være en træolie, men det kan også være en hel mat farve, hvis du for eksempel gerne vil have gulvet helt hvidt, grå eller måske sort. Det vil både beskytte dit gulv, men også give en helt andet look.

Det kræver naturligvis en rengøring, efter gulvet slibes. Kig på denne her side hvis du ønsker rengøring til dit projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *