Et boldbassin er noget alle aldre kan få glæde af. Nyd at se dit barn sove, stå, lege eller hoppe i de flotte boldbassiner med en blød kant. Boldbassinerne findes i mange forskellige former og farver, så der er noget til enhver smag. Den bløde kant på bassinet er god at støtte sig op af, når dit barn skal lære at gå, samtidig med, at den er blød, hvis barnet uheldigvis skulle falde. Boldbassinet sætter gang i timevis af leg, og kan også bruges til en alternativ seng til middagsluren, hvis det nu skulle blive nødvendigt.

Kun kreativiteten sætter grænser

Boldbassinerne kan bruges fuldstændig som man selv ønsker. Man kan tømme bassinet for bolde, og bygge hule med et tæppe over, man kan sove nede i det, da kanten er utrolig blød, man kan lege med alle de flotte bolde og man kan smide sig i de mange bolde. Bassinet kan flyttes rundt til alle hjørner af huset og fra rum til rum, uden det største besvær. Selv den lille kan rykke rundt på bassinet, grundet den lette vægt. Lad dit barn øve sig på, at holde om de små bolde og lære, at kaste med dem.

  • Multifunktionelt legetøj: Boldbassinerne kan bruges på mange forskellige måder, og der er egentlig ikke kun én måde, at bruges bassinet på. Ingen siger det behøver ligge bolde ned i. Man kan også bruge bassinet som en borg, hule eller et sted til at opbevare sit dyrebare legetøj.
  • Den bløde kant: Den bløde kant fjerner alle muligheder for, at den lille skulle falde og slå sig i bassinet. Du kan derfor som forælder roligt lade dit barn sidde i bassinet alene.
  • Forskellige former og farver: Boldbassinerne kan fås i mange forskellige former og farver – lige efter barnets eller forældrenes ønske. Nogle farver passer godt ind i den moderne stue, andre vil pynte med fine farver på børneværelset.

Timevis af leg med et boldbassin

Boldbassinet egner sig til en masse gode lege, og man kan som barn finde på masser af lege med de mange bolde. Om sommeren kan boldbassinet rykkes ud i haven. På den måde får den lille frisk luft, samtidig med at boldbassinet flittigt bliver brugt. Boldbassinet kan sættes i både skygge og sol alt efter hvad der er bedst for barnet. Kanterne vil automatisk selv også give skygge til barnet.
Et boldbassin kan også være et rigtig godt værktøj til, at gøre den lille mere sikker i sine bevægelser. Der er mange ting, at føle og se på, hvilket vil stimulere barnets sanser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *