Går du altid og småfryser? Så kan det simpelthen være, at du ikke klæder dig varmt nok på. Vi har trods alt nogle ret kolde temperaturer her i landet af og til, så det er vigtigt med noget varmt tøj, der kan holde os varme. 

Læs med her for at se, hvordan du klæde dig varmt på. Læs med her, hvis du er træt af at fryse hele tiden, og det har interesse for dig. 

Skal fejlen findes et andet sted? 

Til at starte med skal det lige pointeres, at fejlen sagtens kan skyldes en anden ting end din påklædning. Hvis du for eksempel ofte går og fryser i din bolig, uanset hvor meget tøj du tager på, så er det jo ikke lige tøjet, der skal laves om. 

 boligindhold.dk kan du læse en masse artikler omkring boliger. Du vil med garanti også kunne finde nogle om, hvordan man får en varmere bolig. Måske dit hus for eksempel har en meget dårlig isolering? 

Hvis du har en fornemmelse af, at der er noget galt med huset, bør du få en håndværker ud til at kigge på stedet. Han eller hun kan lynhurtigt se, om du har brug for at lave nogle reparationer eller lignende rundt omkring på boligen.  

En god undertrøje kan du komme langt med 

Selvom vi egentlig har taget varmt tøj på – sweatre og lignende – så kan vi alligevel godt gå og fryse. Hvorfor? Nogle gange handler det simpelthen om, at vi ikke har fået en undertrøje på. 

Almindeligt varmt tøj, såsom en sweater, kan man altså ikke komme så langt med uden en undertrøje. Der er nemlig en masse kolde luft, som der kan snige sig op putte sig imellem din sweater og din bare hud nedenunder. Men med en god undertrøje har du noget der smyger sig tæt indtil kroppen. Og på den måde bliver det også en del nemmere at holde varmen.  

Disse undertrøjer kan du få i forskellige former og tykkelser. Alt efter hvor kuldskær du er, så skal du naturligvis have en tykkere undertrøje. Det er en god ide at have nogle forskellige tykkelser, så man kan tilpasse ens valg til selve dagen og temperaturen udenfor. 

Husk nu vinterstøvlerne 

Hvis du oplever et større problem med at holde varmen udenfor, så er det ikke så meget det varme tøj, du skal kigge på. Det er naturligvis også nødvendigt. Men du bør så absolut også tage et ordentlig kig på, hvilket fodtøj du render rundt med.  

Det er ikke mærkeligt, hvis du ikke kan holde varmen, når du render rundt i tynde sneakers. Disse kan simpelthen ikke beskytte dig ordentligt. Og du skal bruge lidt større og tykkere sko til vinterbrug. 

Det er en god ide at investere i nogle rigtig gode vintersko, så du virkelig kan holde varmen. Husk ikke at købe dem alt for stramme, da de ellers kan blive ret ubehagelige at gå med. Kvalitet og komfort er meget vigtig, når man går ud og anskaffer sig nogle vintersko.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *