Det ser super cool ud, når en kvinde slentrer ned ad gaden i sine høje, tynde stilethæle. Det er nu ikke noget, der falder de fleste naturligt. Det er derfor, du her kan læse mere om, hvordan du bliver godt gående på stilethæle. Det ser cool og elegant ud, når man går med sine stiletter på den fede måde. Men hvis du ikke har lært, hvordan du kommer til at stråle i stiletter, kan det hurtigt blive et kikset syn. Det kan også gøre ondt og give skader, hvis du ikke går rigtigt med dine stiletter. Det er helt essentielt, at du får den rette balance og finder stiletter med den rette hælhøjde. Du vil jo gerne gå med stiletterne for at se godt ud. Følg de her råd og få den fede stil, når du går med stiletter.

Stiletter og balance

Det er helt grundlæggende vigtigt, at du kan holde balancen på dine stiletter. Vi har nok alle set kvinder, der kæmper med balancen, når de har stiletter på. Det ser dumt ud og skader både sko, knæ og ryg. Der er råd for det, og det hedder at du skal spænde mavemusklerne. Når du skal holde balancen foregår det med maven og ikke med knæene. Det er der mange, der ikke ved. Derfor er det svært for dem at gå – eller bare stå – med stiletter på. Når du spænder mavemusklerne, får du den flotte positur, som du gerne vil opnå med stiletter. Det er også vigtigt, at du tænker på, hvordan du går. Hvis du farer afsted, risikerer du først og fremmest at vride og eller falde. Der er også mange, som ender med at vakle på stiletterne, fordi de prøver at gå hurtigere, end de kan. Sørg for at holde balancen og gå tjekket, så er du sikker på succes, når du går med dine stiletter.

Den perfekte højde

Du skal finde ud af, hvilken hælhøjde der er bedst for dig. Metoden til at undersøge det er ved at stille sig på et hårdt trægulv med helt strakte ben og udstrakte knæ. Hvis du kan løfte din fod 2,5-3 cm over gulvet med strakte knæ, passer hælene i højden. Ellers er de for høje, og det vil blive umuligt for dig at gå med dem. Man kan træne sig op til at kunne gå med højere hæle. Det er smart at begynde i det små og langsomt arbejde sig op i højden. En smart mellemstation er at gå med plateau sko, der giver højde men ikke har en lige så stejl hældning. Hvis du følger disse råd, er du sikker på, at være godt på vej mod at gå med stiletter. Det er super fedt at gå med stiletter, og du bliver glad for det. Men husk nu at komme godt fra start og ikke rushe for hurtigt ud i umulige højder. Det kan give dig en dårlig oplevelse og skræmme dig væk fra at bruge stiletter.

Husk du altid kan finde et kviklån som du kan bruge til at købe lækkert tøj for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *