Jeg glæder hvert år til sommeren kommer, så der er nemlig nye emner på bikini og badedragten front. I år ser det ud til at monokinier igen vinder igennem, ligesom det der faktisk også ses tindenser til at der på mande front kommer mandekinier. Det er en spændende udvikling, og selv om jeg ikke er specielt vild med mænd i hverken mandekinier eller rigtige badebukser så skal jeg helt sikkert følge den udvikling.

En anden interessant ting som dukkede op i medierne for nogen dage siden er C-stregen, en særdeles anderledes trusse / g-string, som giver nogen spændende udfordringer. Min første tanke var, ej den bliver da ikke siddende, men jeg måtte alligevel bestille et par, og jeg må faktisk indrømme, at jo de bliver siddende lige der hvor de skal, og så er de bare langt mere usynlige end de almindelige g-strenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *