Simone Wulff x Izabel Camille

Simone Wulff er en dansk influencer og YouTuber. Hun har med sin smykkekollektion ikke kun skabt en samling af smykker, men snarere en hyldest til særlige minder og øjeblikke i livet. Simone finder inspiration til sine smykker i havet og den utrolige følelse af frihed, man oplever ved kysten. Hendes designfilosofi er enkel: hun elsker simple, smukke ting med et tidløst udtryk, der aldrig går af mode. For Simone handler det ikke kun om at skabe smykker, men om at skabe tidløse stykker, der kan holde gennem livet og blive videregivet fra generation til generation. 

 

Familie er et centralt tema i Simone´s liv og derfor også i hendes smykkekollektion. Hun ønsker, at hendes smykker skal afspejle den dybe forbindelse og betydning, hun lægger i familien. Simone stræber efter at skabe smykker der ikke kun er smukke, men også bærer en særlig betydning og kan være symbolske minder om elskede personer, specielle øjeblikke eller mindeværdige oplevelser.

Sofie Schwartz x Izabel Camille

Sofie Schwartz har i samarbejde med Izabel Camille designet denne fantastiske serie. Looket er råt med et strejf af feminitet, der sigter mod at inspirere kvinder til at føle sig stærke og selvsikre. “Tag smykket på og bær det som en påmindelse til dig selv og resten af verdenen: Jeg er stærk. Jeg har været stærk. Jeg skal være stærk.” – Sofie Schwartz.

Et gennemgående element i Sofies smykker er de små kæder. De tre kædeled kan tolkes som symboler på styrken ved at være sammen og forbundet. Det kan eksempelvis være den perfekte gave som en PUSH-present til en kommende mor. Den lille zirkon der også er på flere af smykkerne er det ekstra “bling”, som enhver kvinde fortjener. Kæderne, ligesom kædeleddende, repræsenterer styrke og forbundethed. 

Karina Arensbach x Izabel Camille

Karina påpeger, at hver af os bærer vores unikke historie med os, og det er vores eget ansvar at forme resten af vores rejse. Hun understreger vigtigheden af at forstå, at ingen af os går den samme vej, og at vores livsvalg formes af de oplevelser, vi bærer med os. 

Karina ønsker, at hendes smykker skal være mere end blot accessories. De skal være en kærlig påmindelse om, at ingen af os går alene, og at vi altid har ret til at følge vores egen sti. Hun beskriver stenene i sine smykker som et symbol på hendes livssyn – de bærer hver deres historie, afhængigt af lysets indfald. På samme måde ser hun menneskers liv, hvor selv de mørkeste dage kan følges af lysere tider og nye muligheder. 

Gennem sine smykker ønsker Karina at inspirere andre til at finde modet til at følge deres egen vej, selv når livet er fyldt med udfordringer. Hun deler også sin personlige rejse som mor, hvor hun finder balance mellem moderskab og hendes individuelle drømme. Kollektionen betyder enormt meget for hende, da den afspejler hele hendes personlighed og hendes rejse som kvinde, mor og individ. 

Mie Moltke x Izabel Camille

Vi kan ikke tænke os til alt, nogle gange må vi lytte til vores krop og hjerte. Mie Moltke er tidligere elitedanser, og arbejder nu som en spirituel lærer, der guider og støtter kvinder i at finde forbindelse til krop, sind og sjæl.

Mie Moltkes seneste smykkekollektion trækker inspiration fra månen og dens stærke feminine kræfter. Hendes smykkekollektion er inspireret af symboler såsom lotusblomsten og månen, der symboliserer renhed, forbundethed og fuldkommenhed. Mie mener, at disse symboler er en påmindelse om det stærke søsterskab mellem kvinder og skønheden i livets forskellige faser. Hvert smykke i kollektionen har en lille måne og ofte en ferskenfarvet månesten. Månen symboliserer kreativitet, forandring og feminin styrke, mens månestenen repræsenterer ro, visdom og kærlighed. Disse symboler minder os om vores indre styrke i hverdagen. Mie ønsker at minde kvinder om, at de ikke er alene og at vi skal stå sammen og være tro mod os selv. Mie håber, at hendes smykker kan minde kvinder om vigtigheden af selvkærlighed gennem livets forskellige faser. Selv fra de mørkeste tider vokser skønhed og lys frem.  

Cecilie Schmeichel x Izabel Camille

Samarbejdet mellem Izabel Camille og Cecilie Schmeichel har resulteret i en fantastisk kollektion af smykker. Med de smukke runde former hyldes kvindekroppen i alle dens forskelligheder. Kollektionen inkluderer ringe, øreringe, halskæder og armbånd i forskellige designs. “Elsk din krop” er budskabet i denne kollektion, hvor Cecilie ønsker at inspirere kvinder til at omfavne og elske sig selv og deres kroppe. Hun udtrykker sit håb om, at når en kvinde bærer hendes smykker, vil de aktivere hendes selvsikkerhed. Med organisk design og runde former ønsker Cecilie at skabe fokus på vigtigheden af at acceptere og elske din egen krop. Smykkekollektionen er inspireret af Cecilies egen historie, hvor hun har oplevet både forandringer og udfordringer med sin krop. Smykkerne er en hyldest til kvindekroppen og alle dens unikke træk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *