Nu står den store dag for døre, du skal endelig giftes! Som brud er det altid en større begivenhed at tage ud med veninderne og finde den perfekte hvide kjole, smukkeste slør og sko som passer. Tøjet skal selvfølgelig  sidde perfekt på jeres store dag. 

Men det er ikke kun brudekjolen, som er vigtig til bryllupsdagen, det gælder også om at finde det perfekte jakkesæt til manden. Hvis du som mand er i tvivl om, hvordan pokker du skal iklæde dig som den flotteste gom, så læs med her. 

Den bedste udgave af dig selv

Som gom skal du stråle mindst lige så meget som din kommende brud. Du skal tænke formfitting, stilrent, smart og unikt, så du står frem blandt gæsterne som aftenens (næstvigtigste) person. Du må endelig ikke være bange for at klæde dig for fint på din store dag – her må du gerne se ekstra prangende ud. 

Til dit bryllup skal du stå for enden af gulvet som den perfekte gentleman, og dette forpligter, at du har et ekstraordinært jakkesæt, som spiller fra top til tå.

Klæd dig til casual eller formelt bryllup?

Ingen bryllupper er fuldkommen ens, og derfor skal dit jakkesæt heller ikke være det.

Holder i et udendørs bryllup? Foregår det i kirken? Har i booket et hyggeligt selskabslokale? Hvis du går efter det klassiske look så vælg et jakkesæt i sort eller blå med slips og vest. Hvis du går efter noget mere afslappet så er en skjorte med en jakke udover helt perfekt. Hvis I holder jeres bryllup udendørs om sommeren, så iklæd dig noget let og elegant, hvor du hurtig kan smide jakken og given den gas, når der skal danses. 

Skræddersyet jakkesæt, som passer til dig

Det er sjældent, at man går ned i butikken og passer sit jakkesæt som fod i hose. Derfor er det ofte nødvendigt at få skræddersyet sit jakkesæt brullyp til at passe ens kropsform. Det ser kluntet ud at stå i et jakkesæt, som er alt for stort til dig, og et stramt jakkesæt bliver ubehageligt at stå i efter kort tid. 

Det her er din store dag, så du fortjener at bruge lidt ekstra penge på at se elegant ud. Et skræddersyet jakkesæt er et must-have, hvis du gerne vil stå skarpt for enden at gulvet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *