Søger du et opbevaringsmøbel til at opbevare dine forskellige ting i dit hjem, så de endelig får et fast sted? Så læs med her. Hos BOBO får du nemlig ikke bare et kvalitetsmøbel beregnet til opbevaring, du får samtidig chancen for at indrette dit hjem med stil.

Kommode

Med en kommode får du den optimale løsning til opbevaring af mange forskellige genstande. En kommode – afhængig af størrelse selvfølgelig – har meget plads og flere forskellige skuffer, så der også er mulighed for at have en vis orden og opdeling i din opbevaring.

TVILUM May dobbelt kommode, m. 6 skuffer – grå folie og plastik – 1409kr

Eksempelvis er denne May kommode fra Tvilum med et enkelt design et sikkert valg. Med hele 6 skuffer er der plads til mange af dine ting. Det stilfulde design gør, at kommoden er meget alsidig og passer ind i mange boligindretninger. Placer den i dit soveværelse og opbevar dit tøj, i entreen til dit overtøj eller i stuen til spil. Der er ingen grænser for, hvad du kan putte i. Hvis man derudover ønsker at tilføje lidt ekstra til det flotte møbel, kan man stille pyntegenstande ovenpå den såsom en flot vase eller planter.

Bogkasse

Har du en bogsamling, som du står og mangler en plads til? Eller mangler du bare et flot møbel, som kan give et pænt udtryk i din bolig? Ingen siger, at bogkasser nødvendigvis skal indeholde bøger. Som illustreret i billedet herunder, kan man også pynte din bogkasse med en flot vase eller andet.

NOCNOI Puzzle rektangulær reol, m. 3 rum – massiv olieret valnød, til væg/gulv (104×36) – 1895kr

Denne bogreol har 3 rum og er lavet af danske NocNoi. Materialet er massiv olieret valnød og træet kommer fra kontrolleret skovbrug. Så ikke nok med, at det er et møbel af høj kvalitet, så er det bæredygtigt, hvilket kun er endnu en fordel. Mulighederne med møblet er rige, eftersom du både kan stille det på jorden, men også hænge det op. Derudover som vist på billedet ovenover, er det en fed løsning at matche flere Puzzle reoler med hinanden, hvis du har brug for mere opbevaringsplads.

Klædeskabe

Når det kommer til opbevaring af dit tøj, er klædeskabet perfekt. Klædeskabe fås i flere forskellige størrelse både med traditionelle svingdøre og med skydelåger. For at undgå at dit tøj ligger og samler støv på gulvet eller på en stol, er det simpelthen essentielt med et ordentligt klædeskab.

TVILUM Pepe garderobeskab, m. 3 låger – sort folie – 2499kr

På billedet ovenover kan man se et Pepe garderobeskab, der er designet med 3 låger. Når lågerne åbnes, er der både hylder og en bøjlestang indeni, der giver masser af plads til tøj, der både kan hænge og ligge sammenfoldet. Designet er enkelt og stilfuldt og passer ind i mange indretninger. Ovenpå skabet kan man også tilføje forskellige pyntegenstande, som vil gøre det endnu pænere. Har du mindre plads vil det være en god ide at købe et skab med skydelåger, da det naturligvis ikke optager samme mængde plads. Hos BOBO har vi også et udvalg af klædeskabe med spejl. Det er en fordel, fordi det fjerner nødvendigheden i at have et spejl og du kan derfor udnytte din ledige vægplads til andet.

Skænke

En god skænk er lige så praktisk som den er pæn at kigge på. Skænken er teknisk set en blanding af en kommode og et skab. Ofte er en skænk designet således, at der er skabslåger på hver side og mindre skuffer i midten, hvilket giver meget opbevaringsplads. Den kan placeres i præcis det rum i din bolig, hvor du føler du mangler lidt ekstra opbevaring.

NOVASOLO skænk, m. 2 låger og 3 skuffer – genbrugstræ og jern

Skænken her er fra Novasolo. Den er lavet af naturfarvet genbrugstræ og jern, som tilføjer en vis rustik stemning til møblet. Det er oplagt at placere pyntegenstande på toppen af møblet som for eksempel en fin vase eller en lampe. Vælger du at stille den i spisestuen, kunne det være en ide at opbevare tallerkner, glas, fade og andet. Den kan naturligvis også placeres i entreen, hvor den vil blive præsenteret flot som noget af det første man ser, når man kommer indenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *