Hvis du går og overvejer at få foretaget enten rynkebehandling eller botox, er der en række ting, som du bør være opmærksom på. Først og fremmest bør du undersøge den klinik, hvor du overvejer at få foretaget din behandling. Botox især er en næsten ufarlig behandling, når den bliver foretaget af kompetente, professionelle behandlere. Men omvendt kan det gå meget galt, hvis behandlingen foretages af behandlere, der ikke har den fornødne ekspertise og uddannelse til at foretage den.

Copenhagen Bloom ledes af to specialsygeplejersker, der har en lang uddannelse indenfor kosmetiske behandlinger, der gør at du her vil få den sikrest mulige behandling. Ligeledes gør deres ekspertise dem i stand til at give dig som klient den bedst mulige vejledning i forhold til, hvilket resultat, du realistisk kan forvente af indgrebet og om du vil kunne opnå de resultater, som du ønsker ved en rynke- eller botoxbehandling.

Copenhagen Bloom er som bekendt yderst professionelle. De foretager derfor kun behandlinger, som de selv kan stå inde for, og behandler derfor kun en række forskellige områder med botox.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Copenhagen Bloom, deres behandlingsformer hvad angår rynke- og botoxbehandlinger, eller du gerne vil have foretaget en behandling hos dem, så kan du kontakte dem via deres hjemmeside. Her kan du få en ganske uforpligtende, og tilmed gratis, forundersøgelse, hvor du sammen med én af de to specialsygeplejersker, kan drøfte hvad du kan forvente af behandlingen og hvilken behandlingsform, der er den rette for dig. Hvis du fortsat ønsker at få foretaget behandlingen efter den uforpligtende samtale, er der mulighed for at booke dit indgreb umiddelbart efter, da det ikke er et kirurgisk indgreb, og der derfor ikke er en lovpligtig venteperiode.

Selve behandlingen tager kun ganske kort tid, og i løbet af de følgende syv til 14 dage, vil den fulde effekt af behandlingen indtræde, da musklerne gradvist bliver mere afslappede.

 

Hvad er botox egentlig?

Som nævnt, så kan behandling med botox, eller botulinum toxin type A, som er præparatets fulde navn, være farlig i de forkerte hænder. Det er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat, der anvendes til at glatte rynker ud. Når det injiceres, eller sprøjtes ind, under huden afslapper det den muskel, det injiceres i, og rynkerne i huden, der er forårsaget af mimiske trækninger, såsom at smile, at rynke på panden og spændinger i ansigtet i det hele taget, bliver således udlignede.

Botox kan også bruges forebyggende. Musklen, der er blevet injiceret med Botox, forbliver afslappet når den er blevet behandlet, og huden omkring den vil således ikke folde og lave rynker. Den kontinuerlige belastning, som mimik gør på huden, er hovedårsagen til, at man får rynker, og den bliver mindsket markant, når man laver en forebyggende behandling.

En botoxbehandling holder i cirka tre til fire måneder, hvorefter musklerne vil begynde at genvinde deres styrke og blive i stand til at folde huden omkring musklen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *