Jeg har et nystartet kontorfællesskab, som jeg er i gang med at indrette og gøre til det helt rigtige. Det er vigtigt for mig, at der er en særlig atmosfære og stemning, og at det hele spiller før vi går i luften. Det kontorfællesskab jeg har i tankerne, er nemlig ikke bare et kontorfællesskab, men det skal være et sted og rum for inspiration, læring, innovation og sparring. Derfor har jeg også løbende holdt samtaler med potentielle lejere, og det er vigtigt for mig, at de som lejer sig ind hos mig, har lyst til at være en del af fællesskabet og samarbejde på tværs af forskellige kompetencer og arbejdsområder. Jeg tror på, at vi alle kan lære et eller andet fra hinanden, også noget som måske ligger langt fra vores egen branche. Det handler om at vende det på hoved og se det med andre øjne og måske i en anden kontekst. Jeg tror også på, at de rette omgivelser er med til at satte rammerne og forudsætninger for godt arbejde, lyst og motivation. Derfor har jeg lagt meget energi i indretningen og gjort meget ud af at rådføre mig med kyndige mennesker, som har erfaring på forskellige områder. Vi startede med ruminddeling, og de forskellige afdelinger og muligheder der skulle være. Det er også vigtigt for mig, at vi alle kan finde ro og fred. Derfor er opdeling sådan, at vi har plads til 10 virksomheder, i 10 private kontorer, disse har alle udgang til et stor fællesområde, som er inddelt i zoner til forskellige lejligheder, derudover er der lavet to køkkener og fem toiletter. For at skabe mulighed for møder, arrangementer og lignende har vi fire tilstødende lokaler i fire forskellige størrelser, som kan bruges til disse lejligheder. 

Derefter har vi været i gang med indretningen, og har var det særligt belysning, som jeg havde stor fokus på. Jeg kiggede en del på lamper online, men måtte erkende, at jeg ikke ved nok på området, og derfor rådførte jeg med mig med Lumega Home, som har leveret lamper til alle rum. De har ydet yderst god service og forstod med det samme, hvad det var, jeg var på udkig efter, selvom jeg havde svært ved at sætte ord på det. Jeg er helt vildt tilfreds med resultatet og det er endda bedre, end jeg havde turde håbe på. Så nu mangler vi bare, at de lejere som jeg har lavet kontrakter med flytter ind – og jeg glæder mig helt vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *