Der er flere og flere danskere, der hopper med på yogabølgen. Yogaen, der har sin oprindelse i Indien, er nu kommet til Danmark for at blive. Det er blevet en stor trend blandt både mænd og kvinder, børn og voksne at dyrke yoga. Det bedste ved yogaen er da også, at man ikke behøver nogle bestemte fysiske egenskaber for at kunne dyrke det. Hele filosofien bag yogaen er nemlig, at man arbejder, derfra hvor man er og der er taget præstation ud af ligningen.

Restitution af krop, sind og nervesystem

Det er i højere grad fysisk velbehag, restitution og smidighed, styrke og balance, der arbejdes med og er i fokus. Ligeledes er teknikker som åndedrætsøvelser og restorativ yoga med bolsters, blokke, puder og tæpper med til at berolige sind og sjæl samt nervesystemet og alt dette gør, at det også har en utroligt stor gavnlig effekt på fortravlede og stressede mennesker. For at kunne dyrke yoga så uanstrengt som muligt, vil vi her se nærmere på, hvordan man via smart yogatøj kan få så komfortabelt tøj til sin yogapraksis, at man kan koncentrere sig om yogaen og ikke om tøjet sidder ordentligt eller måske endda generer og strammer. 

Velsiddende yoga tights 

Når du skal lave hundestrækket, cobraen eller krigeren eller de omvendte stillinger, hvor du ligger i ploven eller universalstillingen, er det vigtigt, at du ikke har bukser på, der glider ned, glider af eller sidder for stramt. Ægte yoga tights sidder stramt men uden at stramme, så du kan ligge med benene op i luften uden at bukserne glider ned eller er i vejen. De giver dig optimal mulighed for at strække benene uden at bukserne generer eller irriterer. De er lavet af et blødt og komfortabelt materiale, som din hud vil elske at have tæt på. 

En ordentlig yoga sports BH

Uanset hvilken størrelse barm du har, vil du sætte pris på en ordentlig og tætsiddende yoga sports BH, der holder på sagerne, når du står i krævende stillinger som krigeren eller står i omvendt V position. Barmen bliver holdt godt på plads via de brede elastikstropper og selve materialet ved barmen. BH´erne findes i forskellige størrelser som small, medium, large og ekstra large, og her finder du bare den størrelse, der passer bedst til dig. Meget af yogaens formål er, at du skal komme helt ned i gear og koncentrere dig om din krop, vejrtrækning og bare være til. Dette sikrer komfortabelt yoga tøj. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *