Sælg dine smykker online – og husk en god printer

Laver du selv smykker? Måske laver du så mange, at du ikke kan blive ved med at give dem væk til venner og familie? Har du overvejet at begynde at sælge dine smykker online? Det er faktisk ret nemt at komme i gang.

Printer, smartphone og laptop

Med en smartphone, måske endda en bærbar computer og en printer er du godt i gang med din online smykkevirksomhed. Brug din smartphone til at tage gode billeder af dine smykker. Brug pc’en og printeren til at administrerer din online virksomhed.

Først og fremmest skal du tage gode billeder af dine smykker. Gode billeder er alfa og omega, når du skal sælge smykkerne online. Tag billederne i dagslys og helst med en baggrund, der er lysere end dine smykker. Tag også billederne fra flere vinkler, så dine fremtidige kunder kan få alle detaljer med.

Nu skal du finde et sted at sælge smykkerne. Her kan du vælge at investerer i din egen webshop, eller du kan sælge på en af de mange fælles markedsplatforme der er. Vælg for eksempel en platform, der er specialiseret i at sælge håndlavede produkter eller smykker. Nu skal du blot lægge alle dine billeder op, beskrive og prissætte dem. Så er din online smykkeshop i gang.

Invester i en god printer

En god printer, for eksempel en Brother printer, som findes i mange forskellige typer og prisklasser, er essentiel for din online smykkevirksomhed. Hvordan det tænker du? Din Brother printer skal du bruge til flere ting.

Når du sælger online, er det nemlig god stil at vedlægge en printet faktura eller en kvittering, når du sender din varer af sted til kunden. Samtidig kan du bruge printeren til at udskrive adresselabels eller shippinginformationer. Vælger du at investere i en blækprinter fra Brother, har du endnu flere muligheder for din smykkevirksomhed. Lav for eksempel et smykkekort.

Et smykkekort er et lille firkantet kort med dit logo, kontaktoplysninger og relevante oplysninger om dine smykker. En slags visitkort, som du lægger ned i æsken eller posen til dine smykker, når du pakker dem til kunderne. Print dem i farver på din printer og klip dem ud, så de passer til dine æsker.

Markedsfør dine smykker

Din butik er nu oppe at køre. Nu skal du i gang med det virkeligt hårde arbejde. Du skal nemlig fortælle verden, hvorfor de skal købe dine smykker, og hvor de gør det. Brug de sociale medier. Find den sociale kanal, hvor din målgruppe befinder sig. Opret en profil og sæt dig grundigt ind i, hvordan du bruger det enkelte medie. Følg for eksempel andre, der sælger håndlavede smykker, og se hvad de gør.

Du skal ikke efterligne dem, men lære af dem. Begynd at lægge dine smykkebilleder ud på profilen. Ikke dem alle sammen på én gang, men nogle få hver dag. På denne måde skaber du aktivitet på din kanal. Brug eventuelt det logo, som du printer på dine smykkekort, og gør det til din profils logo.

Alt kan sælges på nettet. I dag sælges der masser af Tøj, strømper, sko på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *