Kender du det, hvor du kan se, at din stue trænger til en ny flair? Så er tiden inde til at skaffe noget pyntBilleder til stuen er især godt her, fordi det giver liv til stuen. Det er blevet moderne med et mere stilrent hjem med simple farver. Men det kan godt være lidt kedeligt. Derfor kan et billede være en løsningen. Hertil kan du gå efter motiver og farver, som behager dig mest.  

Det gode ved kunst er, at det er en meget individuel proces, som kan skabe mange smukke kreationer. Måske vil du have nogle abstrakte malerier med flotte og elegante former. Eller også vil du have noget mere velkendt og naturligt. Ligesom et billede af de varme strande i sydens sol.  

Hvorfor et billede i stuen er en god ide 

En stue er en boligs centralpunkt. Det er nemlig der, hvor man opholder sig mest. Det er der, hvor man kan slappe af alene eller nyde et samvær med andre. Stuen er det rum, som giver en bolig mest karakter. Derfor kan det være nyttigt at have mange malerier i stuen, da dette udviser nemlig dig karakter.  

Dertil kan man også lege lidt med ophængningen, således at der skabes symmetri og udtryk. Med billeder bringes der hygge og personlighed til hjemmet, som siger noget helt bestemt om dig. Om man har lyst til en symfoni af kontraster med abstrakte billeder eller om man vil have en bestemt tematik på væggen, er helt op til en selv. Det er kun fantasien – og præferencen – som sætter grænsen.  

Hvis du søger efter noget helt specielt til din stue 

Over landet er der mange kunstnere, som gerne sælger deres service og maler et billede eller tager fotos, som dækker dine særlige behov. Hvis det er inspiration, du mangler, kan du kigge ind hos mange af landets kataloger for at finde et look, som du mener vil se godt ud i din stue.  

 
Prøv kræfter af med dine egne kunstneriske evner 
Hvis det er, at du har mod på det, kan du selv tage penslen op og udtrykke dig gennem et lærred eller et fotografi. Det ville være godt for dig, som har en lille kunstner i maven.  

Hvad kan du hænge op på din væg? 

Der findes et utal af forskellige billeder, som kan passe ind i stuen. Det kan være, at du gerne vil have noget fotorealistisk. Måske et stort billede af din yndlingsby eller noget smukt natur. Der er også kunstneriske malerier. Abstrakte billeder giver form og udtryk. Det vises gennem en sjov kontrast som afspejles mod resten af den dekoration, som er i stuen.  

Men der er stadigvæk mange, som fortrækker malerier med et bestemt motiv. Der er mange, som kan lide at drømme sig hen til flot natur, som er afspejlet sig gennem malerier. Både abstrakte malerier og malerier med motiver kan findes som enkelt lærred eller i gruppe malerier. Et gruppemaleri er et billede, som er delt op i flere dele. Det er lidt ligesom et kunstnerisk puslespil.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *