Den skandinaviske indretningsstil er typisk enkel med lyse farver, men ude i verden er der meget mere knald på farverne i indretningen. Og det er slet ikke svært at implementere farvestrålende elementer i din indretning.

Sådan kommer du i gang med at sætte kulør på indretningen

Et godt sted at starte er nogle festlige puder men mønstre og klare farver, så kan du prøve dig lidt frem uden for meget forpligtelse. Du kan også vælge at tilføje et smukt og moderigtigt Pappelina tæppe, som findes i både enkle designs og spændende, grafiske designs.

 

En anden måde at sætte mere kulør på hverdagen er med flotte billeder på væggene. Der findes uanede valgmuligheder når det kommer til kunstværker, og om noget er smukt er meget subjektivt. Ikke desto mindre burde det på grund af det kæmpe udvalg alle vegne være muligt for enhver at finde et farvestrålende kunst, der kan sætte prikken over i’et i din indretning.

 

Er du mere modig kan du male en væg i en flot farve, men det er ikke lige så nemt at ændre igen som et pudebetræk.

 

Ekspert-tip: Prøv at finde flere elementer, der har de samme nuancer. For eksempel kan du kigge på dit valgte kunstværk og udvælge én eller flere af farverne i billedet og finde andre indretningsartikler i samme kulør – enten ensfarvet eller mønstre, hvor farven indgår.

Glem ikke at tilføje flere farver til klædeskabet

Der er heller ingen grund til at holde sig til sort og hvidt tøj – få masser af humør i hverdagen med flotte farver på kjolen. Black Colour laver tøj i enkle farver, der passer til de fleste outfits, men også forskellige flotte og iøjnefaldende farver. Der er derfor rig mulighed for at gå på jagt i deres sortiment af unikt og spændende tøj – for eksempel efter en flot Black Colour kjole i moderne boheme-stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *