Hos https://loukrudt.dk/ kan du finde deres helt unikke puslesæt. Deres puslesæt stammer helt tilbage fra Loukrudts begyndelse, som er grundlagt af Louise, der i den spæde start selv sad og syede de fine sæt. I dag er der andre kyndige hænder, som har overtaget denne opgave. Men en ting er helt sikkert, det er stadig dansk design og det er stadig super lækker kvalitet. De unikke puslesæt kommer i mange forskellige stilarter og design – og et hav af farver, så der skulle være lidt til enhver smag. Og hvis ikke man finder det puslesæt man havde i tankerne, er det også muligt at designe sit helt eget, lige som man ønsker det. 

Men hvad er et puslesæt egentlig? 

Et puslesæt består af stof poser i forskellige størrelser og et etui i stof med lynlås. Kigger vi først på poserne er de tiltænkt opbevaring på puslebordet, poserne kommer i forskellige størrelser, og har en kant man kan folde ned, så man kan justere højden – alt efter hvad man bruger poserne til. De er super gode til at give et overblik og overskud på puslepladsen. Det lille etui med lynlås har samme form som en pakke vådservietter. Her er det tiltænkt man putter servietterne i, således den knap så kønne pakke pakkes væk. 

Et puslesæt er også super anvendeligt, når man er på farten, her kan man nemt fylde ting i poserne og lukke kanten ned over, så der holdes samling på det hele. Derudover er etuiet til vådservietter særligt smart til dette også.  

Den perfekte gave til babyshowers

Hvis den kommende mor ikke selv har været ude og købe et puslesæt eller måske slet ikke er bekendt med det, så er det en super god og unik gave til et babyshower. En gave som helt sikkert vil falde i god jord, fordi den nemlig er så super praktisk – og ikke mindst er de kønne at kigge på. De kommer i så mange fine farver og med lækre mønstre. Derudover følger der også en lille fin kanin bamse med, og hele sættet er super sødt at pakke ind i cellofan, så den kommende mor kan se, hvor fint det er uden at skulle pakke for meget ud. 

Jeg har ihvertfald selv købt det til flere babyshowers og det har altid været et sikkert hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *