Aldrig løb tør for strøm 

Er du træt af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? Selvfølgelig er du det – hvem vil ikke være det? Man er i hvert fald ikke glad for ledninger, hvis man har flere batteridrevne apparater, som har brug for opladning adskillige gange i døgnet. Så hvorfor ikke reducere antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er utrolig grimt for dine øjne. Men det kan du uden tvivl undgå! Det er moderne tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremskridt kan faktisk hjælpe os med denne irritation! Alt er tilnærmelsesvist uden ledninger nu om dage. Og du kan nu erhverve en trådløs oplader til din telefon.  

En trådløs oplader kan hjælpe dig i din hverdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som kronisk skal være sat i din telefon. Nu kan man erhverve en trådløs oplader, som blot behøver være på dit hjemmekontor og så kan du få din mobil opladet ekstrem hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Forestil dig hvor behageligt man kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en lille platform, og så vil du få en vanvittig hurtig opladning.  

De trådløse opladere anevendes til alle forskellige mobil typer, men du skal være obs på hvor gammel din mobil er. Denne type for opladning kræver moderne teknologi, så din mobiltelefon skal ikke være for gammel og ikke samarbejdsvenlig med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning antageligvis at du fjerner dit telefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det stærkeste resultat. Der er dog nogle telefon covers som understøtter en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken mobil du har, når du lang omlænge vil tage rykket over til en trådløs opladnings løsning, som vil give dig mere frihed!  

Der er faktisk tonsvis forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er mere at vælge imellem, når du bliver voldsom irriteret af ledningerne. Man kan erhverve en trådløs oplader pad, hvor man blot skal lægge sin mobil på pladen. Denne pad kan placeres på din arbejdsstation på skrivebordet, så du aldrig vil løbe tør for strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man tit fortrænger at oplade sin mobil, da man ikke magter finde ledninger osv. op af rodeskuffen som vi alle har. Hvis en trådløs oplader plade ikke er løsningen, så eksisterer der også laderstationer, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan tilkøbe en opladerstation, som vil passe ideelt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din telefon opstillet, mens den lader, og så bliver du tilbudt flere lader løsninger, så du meget nemt kan se, om der er nogen, der vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som tit er dejligt og en enorm fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere også kan være en god løsning for de personer, som konstant er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Telefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt utallige gange i løbet af en dag, hvilket tit ender ud i at mobilen ikke bliver reconnected.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *