Vi går den mørke tid i møde og dette betyder at der er ekstra mørkt i dit hjem, da det naturlige lys er fremme kortere tid af døgnet. Dette giver heldigvis mulighed for at skrue ekstra op for hyggen i form af optænding af fyrfadslys i hjemmet. Du kommer dog ikke langt uden et par flotte fyrfadsstager, som du kan placere lysene i. Fyrfadsstager kommer i et hav af forskellige designs, som varierer i form af størrelse, materiale og farve.

Her i artiklen vil vi komme med nogle konkrete bud på nogle fyrfadsstager, som kan skabe hygge og stemning i ethvert rum. Som med alle andre køb til hjemmet, så skal du gøre dig nogle essentielle overvejelser inden du vælger hvad du skal købe – dette er ikke anderledes her. Gør gerne overvejelser som hvad er dit budget? Hvor skal du bruge produktet henne? Og hvilke øvrige ting i rummet skal du matche med? Når du har gjort dig disse overvejelser, er du for alvor klar til at købe en ny fyrfadsstage. Lad os se på nogle konkrete bud på hvad du kan købe.

 

1 – Fyrfadsstage i sten fra House Doctor 

Første bud på en ny fyrfadsstage er denne flotte model fra House Doctor. Fyrfadsstagen er designet i et flot antik look og er produceret i et stenmateriale. Modellen hedder Ancient hvilket matcher rigtigt godt til dets look. Fyrfadsstagen er meget uformel og kan nemt matches med jordnære farver i indretningen. Den ville være oplagt at placere i vindueskarmen eller på bordet.

https://trendyfour.dk/p/fyrfadsstage-ancient-gra-brun/

 

2 – Matteret fyrfadsstage i lysebrun nuance

Her er endnu en flot fyrfadsstage fra House Doctor. Denne fyrfadsstage er designet af glas, hvilket giver et utrolig flot lys, når der er påsat en fyrfadslys i. Glasset er behandlet således at det har en matteret ru overflade, som giver det en et meget uformelt look. Du skal købe denne fyrfadsstage, hvis du har en meget afslappet indretning. Glasset har en lysebrun nuance, så også her vil det være oplagt at matche med andre jordnære farver som sand, beige og mørkebrun.

https://trendyfour.dk/p/lysestage-mist-lysebrun/

 

3 – Hurricane fra Menu

Det tredje bud på en ny fyrfadsstage til hjemmet er fra Menu. Der findes flere modeller har Menus Hurricane fyrfadsstage, men denne model er designet med messingben og i sort matteret glas. Netop glasset er det som gør denne fyrfadsstage unik. Når du har et tænkt lys i den, så vil skæret fra det tændte lys give en utrolig hyggelig atmosfære i rummet. Fyrfadsstagen passer godt ind i den moderne meget klassiske indretning og den ville være oplagt at tilføje til hjemmet, hvis du allerede bruger messing andre steder i indretningen.

https://trendyfour.dk/p/echasse-hurricane-smoke-brushed-brass/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *